Beijer Electronics (formerly QSI Corporation)

Manufacturer of Mobile Data and Human Machine Interface Terminals.
It is currently Wed Nov 22, 2017 5:52 am

All times are UTC - 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jan 17, 2012 10:51 am 
Offline

Joined: Wed Jun 15, 2011 12:14 am
Posts: 28
I have a problem with a popUpScreen in my application. I show one "popupScreen_1.enabled = true" with a label and a button. This button "Accept" is for the user to quit the popupscreen.

but when I want to quit the popupscreen with code : "popupscreen_1.enabled = false" it doesnt work and popuscreen_1 is visible, if I click on my button "Accept" then it dissapears.

I dont understand what happened. What have I to do for quit the popupscreen with code ??

Please give me a hand.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jan 17, 2012 11:15 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 02, 2006 2:12 pm
Posts: 487
Location: Salt Lake City, Utah
If you set the .enabled property to false, the PopupScreen will be disabled and not visible. You are correct about the code, it would be something such as "popupscreen_1.enabled = false". Can you reproduce this is "Simulation View" of Qlarity Foundry? If so, I would place a debugging breakpoint (F9) on each line of code in question and make sure it is executing that line as expected.

_________________
Ron L.

http://www.beijerelectronicsinc.com/


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 1:28 am 
Offline

Joined: Wed Jun 15, 2011 12:14 am
Posts: 28
I have written in my code "popupScreen_1.enabled = false" and I put a breakpoint in this line and it runs trought this line, but why does the popupscreen visible in my screen ??

Bufff ... What can I do ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 18, 2012 6:26 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Mar 02, 2006 2:12 pm
Posts: 487
Location: Salt Lake City, Utah
Sounds like there is another popopscreen that is visible other than the one that you've set to false. I would take an inventory of all your objects and use the watch window to check each of there enabled properties. Do you have a workspace that you can send me which will demonstrate the problem?

_________________
Ron L.

http://www.beijerelectronicsinc.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 7 hours


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group